Ademcoach Pieterjan Elst

De behandeling wordt gestart met een anamnese en ademanalyse. Naar aanleiding hiervan wordt besloten of met de behandeling gestart wordt.

 

De sessie bestaat uit: ontspanningsoefening, ademsessie en relaxfase.

 

De ontspanning: tijd en ruimte nemen om volledig in het hier en nu te zijn. Bewust voelen en ontspannen.

 

De ademsessie: allereerst de aandacht naar binnen richten en bewust worden van de adembeweging. Daarna het ademhalingssysteem volledig en open maken, dat wil zeggen, gebruik maken van buik, middenrif en borstademhaling . Door de in- en uitademing met elkaar te verbinden zonder pauze, ontstaat er een verbonden vloeiende ademcirkel, die de energie door het hele lichaam laat stromen. De adem is dieper, meer ontspannen en effectiever. De duur van deze fase varieert van dertig tot veertig minuten.

 

De relaxfase: na de actieve fase is de relaxfase belangrijk om het veranderingsproces af te ronden en daarna bewust de ontspanning en ruimte in jezelf te ervaren. Beter kunnen voelen wat voor jou in het leven belangrijk is, meer levensvreugde ervaren en een betere focus voor de toekomst.

 

De behandelingen zijn individueel en worden afhankelijk van de zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Behandeling na telefonische afspraak.
Activiteiten: Ademcoach en trainer / ademopleiding in Freising , nabij München, Duitsland Adem- en vakantieweek : in Portugal, zie flyer

 

Flyer: 

 

Multidisciplinaire aanpak; ik werk samen met huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, psychiater van GGZ, osteopaten en KNO artsen.

Transform your life